“Nu-mi pot scoate din minte imaginea dezolantă a Crăciunului din 2016 când, trecând prin Gara din Bacău, aceasta era plină ochi cu adulți și copii care înnoptau într-un frig crâncen. Nu putem fi indiferenți la așa ceva. Chiar dacă nu-i cunoaștem pe acești oameni, nu putem fi nepăsători la suferința și condițiile inumane pe care trebuie să le îndure în fiecare iarnă, înnoptând în gara Bacău.

Din cauza acestui motiv, am hotărât să desfășurăm campania:”Ne pasă de cei ce n-au casă!”, campanie ce își propune ca în perioada 23 decembrie – 3 ianuarie să asigure câte o masă și o băutură caldă pe noapte pentru aproximativ 40 de persoane.”

Marian Pădureț – președintele Asociației Valoare Plus.

Ne puteți sprijini în derularea acestei campanii:

  1. Ajutând ca voluntar într-una din zilele din perioada 23 decembrie-3 ianuarie, între orele 22:00 – 23:59;
  2. Ajutând la mediatizarea acestei campanii prin distribuirea mesajului în cercul dvs. de influență;
  3. Făcând o donație pentru câteva mese. Costul estimat al unei mese este de 14 lei/persoană.

Prin campania “Ne pasă de cei ce n-au casă!” ne propunem să mobilizăm voluntarii Asociației Valoare Plus și, de asemenea, alte persoane din comunitate care doresc să ne ajute în această cauză, astfel în cât să putem asigura o masă și o băutură caldă la sfârșitul lunii decembrie și începutul noului an pentru oamenii străzii ce înnoptează în Gara Bacău.

Alege să te implici alături de noi!

Pentru ca această campanie să aibă succes, avem nevoie să strângem 6.720 de lei, adică să asigurăm mâncare de 560 lei/zi timp de 12 zile.

Perioada de desfășurare:

22 noi. – 20 dec. – Strângere de fonduri și voluntari.
23 dec. – 3 ian. – Asigurarea unei mese și a unei băuturi calde între orele 22:00 – 23:59 în fiecare seară în Gara din Bacău.

Persoană de contact:

Alexandru Blanaru
Manager de proiect & trainer, Asociația Valoare Plus
Str. Orizont nr.16, Bacău, BC, 600122
(+40)742.362.138 | alex@valoareplus.ro

100%

Suma strânsă până în prezent.

This post is also available in: Engleză