Conferinţa de dezvoltare personală “Viaţa bate teatrul”2016-11-15T12:09:48+00:00

Project Description

Luni 10.08.2015, ora 18:30 Asociaţia Valoare Plus organizează o conferinţa de dezvoltare personală cu titlul „Viaţa bate teatrul” susţinută de Ryan Howell.

Ryan Howell este absolvent al masteratului în cadrul Facultăţii Harvard Divinity School, locuieşte în Boston, America şi este un speaker valoros în SUA şi Europa.

În cadrul acestei conferinţei Ryan ne va dărui din experienţa sa câteva principii esenţiale pentru o viaţă trăită cu scop şi direcţie, astfel încât să trăim cu toţii o viaţă adevărată lipsită de teatru.

Conferinţa se va desfăşura la CB – Bistro Caffe Restaurant, (lângă corpul B al facultăţii Vasile Alecsandri) între orele 18:30 – 20:00. Locaţia exactă a evenimentului poate fi vizualizată aici via Google Maps.

Numărul maxim de participanţi este de 30. Pentru rezervare sunteţi rugaţi să completaţi formarul din josul paginii. În cazul în care toate locurile vor fi ocupate vă vom înştiinţa via SMS, aşa că este de preferat să vă înscrieţi din timp pentru siguranţa disponibilităţii locurilor.

Conferinţa este gratuită şi se adresează tuturor celor care aspiră să crească personal. Totuşi datorită spaţiului care ne-a fost pus la dispoziție, fiecare participant are obligaţia de a face o consumaţie minimă după bunul plac.

Conferinţa va fi susţinută în limba engleză cu traducere în limba română.

Pe parcursul conferinţei fumatul este interzis.

Această conferinţă a luat sfârşit

Pozele din cadrul conferinţei pot fi vizualizate mai jos:

This post is also available in: en