1. Cum vi se pare școala noastră?

Mă bucur mult că școala este dotată astfel încât să avem cadrul necesar desfășurării activităților noastre educaționale. Nu cred că școala ar avea valoare fără elevii ei care o îmbogățesc.

2. Ce ați vrea să mai faceți în această școală?

Ceea ce îmi doresc să fac în această școală deja se întâmplă, implementarea proiectului „Pentru un viitor mai bun”. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să continuăm acest proiect pentru cât mai mult timp de acum încolo.

3. Cum ați vrea să fim?

Dorință mea cea mai mare este să alegem întotdeauna să fim oameni de caracter și valoroși, gata să plătim prețul ca să putem ajungem în punctul în care vom putea aduce valoare celor din jurul nostru. De aceea mă aflu alături de voi în proiectul „Pentru un viitor mai bun” să vă ghidez și să vă învăț cum să realizăm acest lucru.

4. Cum sunt copii din această școală?

Copii din această școală sunt foarte diverși și energici. Mă bucur mult pentru ocazia de a cunoaște pe fiecare pentru că există mult potențial care așteaptă a fi descoperit în sufletul fiecăruia.

5. Ce ne puteți spune despre proiectul „Pentru un viitor mai bun” desfășurat de Valoare Plus?

Cel mai bine copii din proiect ar trebui să răspundă la această întrebare. Din punctul meu de vedere cred că proiectul „Pentru un viitor mai bun” oferă o oportunitate grozavă în viață copiilor de a se auto-descoperi și de a realiza cât de valoroși sunt atunci când își canalizează energia spre lucruri pozitive.

6. Care credeți că va fi rezultatul de la finalul proiectului?

Cred că rezultatul final al proiectului va fi precum un semănător care a plantat semințe roditoare într-un ogor. Timpul va lucra în favoarea tuturor celor implicați, pentru că acolo unde se depune muncă, abilități sunt dobândite ce vor deschide uși nebănuite spre realizări mărețe.

Întrebările au fost scrise de către elevii de clasa a VI-a. Alexandru Blanaru este formator acreditat responsabil cu dezvoltarea caracterului în proiectul „Pentru un viitor mai bun” desfășurat de Asociația Valoare Plus în Școala Gimnazială nr.1 Valea Seacă pe perioada anilor școlari 2014-2017.

This post is also available in: en