Dacă anul trecut ai lucrat cu carte de muncă, atunci statul a primit impozitul tău pe venit, bani pe care nici nu i-ai văzut, dar care au fost reţinuţi din salariul tău.

Legea în vigoare îţi permite să-i spui statului să direcţioneze 2% din banii tăi colectaţi anul trecut către Asociaţia Valoare Plus

Găsești mai jos tot ceea ce trebuie să știi despre cei 2%

Proiecte în desfășurare

Ştiaţi că ?

În anul 2019, la gala voluntariatului din Bacău am primit diplomă pentru “Proiectul anului” în domeniul educație cu proiectul “Stay Free 2.0 – prevenirea traficului de persoane”, proiect prin care am informat peste 13.000 de elevi de gimnaziu din regiunea Moldovei.

În anul 2018, la gala voluntariatului din Bacău am primit diplomă pentru “Proiectul anului” în domeniul educație cu proiectul “Stay Free – prevenirea traficului de persoane”, proiect prin care am informat 4870 de elevi din regiunea Moldovei.

diploma proiectul anului 2018 educatie

În anul 2016, la gala voluntariatului din Bacău am primit diplomă pentru “Proiectul anului” în domeniul tineret cu proiectul “Stay Free – prevenirea traficului de persoane”, proiect prin care timp de 2 ani informăm 16.000 de elevi din regiunea Moldovei.

În anul 2015, la gala voluntariatului din Bacău am primit diplomă pentru “Proiectul anului” în domeniul social cu proiectul “Casa lui Andrei”, proiect prin care am construit o casă unei familii cu 4 copii.

Diploma proiectul anului 2015

Vrei să afli mai multe detalii despre legislaţia direcţionării 2% ?

Află mai multe

Vreau să direcţionez 2% spre Valoare Plus, ce trebuie să fac?

Tot ceea ce trebuie să faci este să descarci formularul D230 precompletat cu datele Asociației Valoare Plus de mai jos, să-l completezi după modelul din dreapta și apoi să-l depui la administrația fiscală de care aparții sau să îl trimiți scanat la adresa contact@valoareplus.ro și-l vom depune noi pentru tine.

Vezi exemplu completat

model completare formular 2%