Echipa noastră2018-09-27T09:38:08+00:00
Daniel-Marian Pădureț
Daniel-Marian PădurețPreședinte
Condus de o pasiune reală pentru oameni și tinerii din ziua de astăzi ce se confruntă cu lipsa unui model pozitiv în viață. Astfel prin tot ceea ce fac caut să influențez și să ajut oamenii să-și descopere valoarea și destinul pe care Dumnezeu l-a pus în fiecare dintre noi.
Valeriu Costea
Valeriu CosteaPsiholog și consilier
Pasionat de oameni și de dezvoltare personală; de relațiile părinte-copil, soț-soție…tot ce înseamnă relație umană. Mi-am dorit și am știu dintotdeauna că sunt chemat spre a ajuta oamenii să își găsească direcția în viață, să iasă din labirintul problemelor personale prin descoperirea sensului vieții, a destinului lor. Fiecare din noi putem să ne depășim limitările și să fim persoanele de la care ceilalți să se inspire. Problema nu este problema, ci modul în care vedem problema cu care ne confruntăm.
Alexandru Blanaru
Alexandru BlanaruTrainer și manager de proiecte
Absolvent al Facultății de Științe Economice, specializarea Administrarea Afacerilor la Univ. V.Alecsandri din Bacău. În prezent sunt formator acreditat în programele “Pentru un viitor mai bun”, unde lucrez cu copii ce aparțin unei grupe de risc social, ajutându-i să-și formeze un caracter sănătos și valoros.
Ryan Howell
Ryan HowellPersoană resursă și speaker motivațional
Membru fondator și absolvent al masteratului în cadrul Facultăţii Harvard Divinity School. În prezent locuieşte în Boston, America şi este un speaker valoros în SUA şi Europa.
Daniel Abortulesei
Daniel AbortuleseiTrainer Stay Free Project
Dacă de un lucru sunt sigur, este că toate se întâmplă cu un scop. Am început să mă implic la Asociația “Valoare Plus” ca voluntar din întâmplare. Iar văzând ce impact a avut expoziția umană la care am participat, mă bucură cu atăt mai mult să fiu trainer în cadrul acestui proiect. Consider că va fi o provocare și totodată o realizare implementarea proiectului Stay Free 2.0.
Gabriel Carnariu
Gabriel CarnariuTrainer Stay Free Project
Am descoperit pasiunea de a lucra pentru comunitate, în special pentru tineri, în urma unor experiențe importante din viața mea, fiind coordonator de voluntari și lucrător de tineret din 2013 până în prezent.
Cred că adevărata schimbare în comunitate în care trăim o putem aduce fiecare prin implicare, pasiune și înțelegerea propriei noastre nevoi, pentru că de aici pleacă motivația noastră.

This post is also available in: en