Asociația Valoare Plus organizează evenimentul „Păstrează-ți libertatea”, miercuri, 18 octombrie 2017, în intervalul orar 18.00-20.00, în incinta Arena Mall Bacău, în contextul 18 octombrie – Ziua Europeană de luptă împotriva traficului de persoane, cu scopul de a sensibiliza și conștientiza opinia publică cu privire la formele traficului de persoane.

În acest sens, o echipă de 30 de voluntari vor expune forme ale traficului de persoane în intervalul orar 18.00-20.00, în incinta Arena Mall Bacău, la parter. De asemenea, publicul va avea ocazia să se familiarizeze cu cazuri reale a unor victime traficate.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Stay Free – Păstrează-ți libertatea, prin intermediul căruia Asociația Valoare Plus, alături de Swedish Alliance Mission, își propune să informeze aprox. 20.000 de liceeni din județele regiunii Nord-Est a României, în perioada septembrie 2016-iunie 2018.

Evenimentul pe Facebook

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Bacău – Capitala Tineretului din România și Arena Mall.

Persoană de contact:
Marian Pădureț – 0747.120.308