Call to action

În perioada următoare Asociaţia Valoare Plus face apel la toţi cei care doresc să se implice în activităţi de voluntariat pe perioada verii după cum urmează:

13-18 iulieConstrucţie de casă la Stănişeşti – masa şi transportul sunt asigurate. Voluntarii vor avea oportunitatea să lucreze alături de voluntari din Statele Unite şi să înveţe lucruri practice despre cum se construieşte o casă. Această activitate nu necesită experienţă specilizată. Detalii aici despre construcţie.

22-28 iulieActivităţi socio-educative – jocuri de grup cu copii ce provin dintr-o grupă socială de risc. Acestea activităţi vor avea loc în Bacău, Valea Seacă şi Podu Turcului.

10-12 augustActivităţi socio-educative – jocuri de grup cu copii ce provin dintr-o grupă socială de risc. Acestea activităţi vor avea loc în Bacău.

Pentru toate activităţile de voluntariat se încheie un contract de voluntariat care serveşte ca experienţă de muncă şi valoare aduăugată în portofoliul fiecăruia.

Toţi cei care doresc să se implice sunt rugaţi să completeze adeziunea online de voluntariat disponibilă mai jos, iar după aceasta vor fi contactaţi de coordonatorul voluntarilor Blanaru Alexandru.

Înscrie-te acum

This post is also available in: en