poza de grup la ora de dezvoltare personala valoare plus
Iată-ne într-un nou an școlar care a început în forță iar Asociația Valoare Plus nu s-a lăsat mai prejos și este alături în continuare de elevii școlii Domnița Maria din Bacău “Pentru un viitor mai bun”.

Pe 24 septembrie am reluat și noi activitatea extrașcolară și am început cu o programă pregătită pentru orele de dezvoltare personală.

Prima serie de lecții pe care le-am început se intitulează “Tehnici de superînvățare” și până la sfârșitul seriei, elevii vor învăța cum să învețe și ce stil preferat de învățare au. Acest lucru este esențial pentru orice om care nu s-a oprit din procesul învățării și suntem nerăbdători să vedem și rezultatele copiilor de clasa a 8-a care vor fi înregistrate la sfârștiul anului la Testarea Națională.

În continuarea planului nostru de dezvoltare personală se află relațiile interpersonale, cum să relaționăm și cum să ne comportăm cu cei apropiați și cei din jur.

De asemenea proiectul pentru un viitor mai bun cuprinde și o oră de sport pe sesiune, iar în cadrul acestora accentul va fi pus pe dișciplină și lucrul în echipă.

This post is also available in: Engleză