Comunicat de presă – dăruirea casei lui Andrei

Dăruirea casei lui Andrei

vineri 06 noiembrie 2015, ora 13:30
Şoseaua Principală, Podu Turcului, jud. Bacău

Asociaţia Valoare Plus în calitate de organizaţie iniţiatoare are deosebita plăcere să anunţe finalizarea şi dăruirea unei case sociale, denumită „Casa lui Andrei”, construită cu ajutorul eroic al voluntarilor şi al Primăriei din Podu Turcului care ne-a pus la dispoziţie pământul. La construcţie au participat un număr de peste 50 de voluntari din Podu Turcului, Bacău, Oneşti dar şi din America şi Suedia.

Beneficiarii casei sunt familia monoparentală Nedelcu alcătuită din mamă (Cristina) şi 4 copii cu vârste cuprinse între 1 an şi 12 ani, cel mai mare fiind Andrei, cel care a scris anul trecut speranţa lui către Moş Crăciun de a avea o casă normală în care să poată locui în siguranţă.
Cheia casei va fi dăruită vineri 06 noiembrie 2015, ora 13:30 în Podu Turcului din Judeţul Bacău.

Sprijin material

Dacă sunt oameni care doresc să ajute material acestă familie, nu ezitaţi să o faceţi prin managerul de proiecte dl. Alexandru. Noi am reuşit să procurăm un pat, scaune care sunt prea puţine pentru o casă nouă. Aşa că apreciem orice donaţie ce ţine de cele necesare unei case şi căutăm în mod deosebit o masă de bucătărie şi mobilier.

Mulţumiri

Deşi cuvintele nu sunt suficiente să exprimăm toată recunoştinţa profundă pentru toţi cei implicaţi, totuşi atât cât putem vrem să o facem. Pe această cale vrem să mulţumim următorilor părţi implicate:

Vă aşteptăm vineri alături de noi să împărtăşim emoţiile împreună la dăruirea casei…

Vreau să aflu mai multe despre proiectul „Casa lui Andrei”
Mai jos aveţi un colaj cu evoluţia construcţiei:

By | 2016-11-15T12:09:15+00:00 noiembrie 5th, 2015|Comunicate de presă|0 Comments