Comunicat de presă – Alo! Tata! E ziua ta!

Duminică, 08 mai 2016, orele 16:00 – 18:00, Asociaţia Valoare Plus invită toţi tăticii cu copiii lor la două ore de distracţie în Parcul Cacicov, pe spaţiul verde din partea dreaptă a aleii principale (lângă spaţiul de joacă pentru copii).

Conform legii adoptate de Guvernul României în anul 2009, țara noastră sărbătorește Ziua Tatălui în a doua duminică a lunii mai. Prin urmare, anul acesta evenimentul va fi serbat în data de 8 mai.

Asociația Valoare Plus susține și promovează necesitatea prezenței paterne în procesul de dezvoltare sănătoasă a unui copil. Nu este suficient ca tatăl doar să existe, ci este imperativ necesar ca el să se și implice într-un mod activ în tot ceea ce presupune relația cu copiii, creșterea și educarea acestora. Tatăl este personajul care influențează în mod fundamental dezvoltarea copilului, fie prin implicare, fie prin neimplicare.

Scopul evenimentului organizat cu ocazia Zilei Tatălui este de a aduce în atenţia opiniei publice responsabilitățile unui tată și impactul acestuia în creșterea, dezvoltarea și formarea armonioasă a copiilor săi.

Participarea publicului la eveniment este gratuită.

Obiectivele evenimentului sunt:
• Conștientizarea publicului larg despre importanța Zilei Tatălui în România;
• Motivarea taţilor să ocupe un rol mai activ în creșterea copilului;
• Motivarea mamelor și a copiilor să își exprime aprecierea față de tați;
• Implicarea tăticilor împreună cu copiii lor în activități creative și distractive;

Valorile susținute de eveniment sunt:
• Familia așa cum este definită de Dumnezeu: un bărbat și o femeie împreună cu copiii lor;
• Responsabilitatea părinților în creșterea şi dezvoltarea armonioasă a copilului;
• Importanța timpului pe care un tată trebuie să-l dedice copilului pe parcursul dezvoltării acestuia;
• Importanţa comunicării între tată și copil.

Grup ţintă:
• Taţii însoţiţi de copii lor

Activităţi organizate:
• Gimnastică sportivă în aer liber
• Concursuri de alergat cu obstacole între echipe
• Face painting
• Foto booth – poze haioase cu tata
• Atelier de tâmplărie
• Demonstraţie de arte marţiale

Vezi şi evenimentul Facebook aici.

„Orice copil îşi doreşte un tată stabil”

Organizator: Asociaţia Valoare Plus
Parteneri & parteneri media: Asociaţia Alo Tata, C.S. Phoenix, De Bacău, Klic Media, Kristofer, Deşteptarea, Kiss FM, Magic FM, Ziarul de Bacău, Inima Bacăului.
Sponsori: DiLivio Impex, Florăria Amy Grace, Biserica Sfânta Treime.

Acest eveniment s-a sfârşit. Mai jos puteţi vedea cum s-a desfăşurat.

By | 2016-11-15T12:09:14+00:00 mai 5th, 2016|Comunicate de presă|0 Comments